Beskrivning

En mycket välplanerad villa med en boyta om 104 kvm fördelat på tre sovrum, två badrum samt ett stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Vardagsrummet är möblerat med bekväma sittmöbler och köket har stort bord med plats för sex personer.

Köket är välutrustat med kyl o frys, 4-plattors elspis med ugn, mikro och diskmaskin, samt alla nödvändiga köksredskap. Alla tre sovrummen har en dubbelsäng. Ett av sovrummen har dessutom en vångssäng med plats för 2 – 4 personer. Alla sovrummen har garderober. Båda badrummen är helkaklade. A/C och takfläktar finns i alla rum. Både allrummet och ett av sovrummen har TV.

Altanen om ca 45 kvm är möblerat med 2 bord med vardera 4 stolar. Här finns även 2 takfläktar.

I ett förrådsutrymme med utgång till huset baksida finns en tvättmaskin. Fiberkabel är indragen.

Alla möbler och inventarier, utom personliga tillhörigheter ingår i övertagandet.

Läget är mycket bra inom området då det inte finns någon genomfartstrafik och med närhet till områdets stora swimmingpoolområde med restaurang och stora grönområden.

Den egna tomten om ca ??? kvm har en uppvuxen trädgård. Området som har 60 hus har bevakning dygnet runt.

Bostadsområdet Seabreeze Residence är byggt för 11 – 12 år sedan av ett företag i svensk regi och de boende i området domineras fortfarande av svenskar. Seabreeze ligger bara ca 200 m från den 4 km långa Mae Phim-stranden. Du går ner på några minuter. Lika nära är det till mycket service strax utanför området, såsom sjukvård, supermarket, restauranger, kaféer, massage, uthyrningsservice, ATM, mm.

För den som vill hyra ut huset de delar av året då men inte själv nyttjar det finns flera väl etablerade företag att vända sig till.

Adress Karta
Thailand
Rayong
Laem Mae Phim
Seabreeze Residence
E101° 36' 40.3''
N12° 39' 17.1''
Område
30 Minuter
30 Minuter
50 Minuter
5 Minuter
5 Minuter
150 Minuter
5 Minuter
5 Minuter
1 Minuter
1 Minuter
5 Minuter

Villa med hörntomt nära poolområde i Seabreeze

Laem Mae Phim, Rayong

3 Sovrum
2 Badrum
104 m²
฿5,200,000
Allmänna uppgifter
Boendetyp : Villa
Pristyp : Till salu
Ref ID : 227
Pris : ฿5,200,000
Sovrum : 3
Badrum : 2
Boendeyta : 104 m²
Byggnadsår : 2008
Månadskostnad : ฿4,500
Leasing kostnad per år : ฿12,800
Kontakta oss
Open Dates

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/thaimakl/public_html/wp-content/plugins/real-estate-listing-realtyna-wpl-pro/views/activities/listing_opendates/tmpl/default.php on line 12