Beskrivning

Denna stora och lyxiga villa ligger i det vaktbevakade samhället (gated community) Exclusive Lagoon, ett avskilt område inuti Maneerin Lake & Park Residential i Khlong Bang Khu Wat i Pathum Thani.

Villan i 2 plan har en boyta på 252 kvm på en tomt på 544 m2. Platsen är utan tvekan den bästa i hela området, där tomten ligger på en udde i ett kanalsystem och numera används av Property Perfect som PR-hus.

Den övre våningen har fyra sovrum, varav två har eget badrum. Master-sovrummet är också utrustat med klädkammare. Resterande två rum delar ett badrum. På övervåningen finns också en hall med bibliotek och musikhörna. Tre av sovrummen har TV, alla badrum är helkaklade och ett av dem har badkar. Det finns också två små balkonger, en på framsidan av villan och en på baksidan av villan. Den på baksidan med utsikt över kanalen som ansluter direkt på två sidor av villan.

Bottenvåningen domineras av ett stort vardagsrum med öppen planlösning med köket. Vardagsrummet har två sektioner med sittgrupper, matsalsmöbler och en kontorshörna. Västerländskt kök med en sittgrupp, med en välplanerad layout som innehåller flera arbetsytor och är välutrustad med elspis och gasspis, king size-fläkt, inbyggd ugn med varmluft, dubbel kyl och frys med ismaskin i kombination med separat kolfilter, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin (aldrig använt) och 5-stegs vattenfiltersystem. Alla apparater av europeiskt märke. Det finns också ett helkaklat badrum och ett förråd under trappan.

En stor glassektion med skjutbara glasdörrar, öppnar vardagsrummet mot en 50 kvm stor veranda, där fundamentet och basbyggnaden är ny i galvaniserat stål (2020) och golvbeläggningen är i massivt trä (inget falskt trä). Verandan har sin egen brygga och trappor ner till khlongens vattenyta, som är mycket rik på fisk. Denna veranda innehåller också en ”Sala” med teakgolv. Hela trädgården ansluter direkt till kanaler på två sidor där den tredje sidan av trädgården håller en två meter lång betongvägg mot grannarna och en dekorativ frontvägg med stålprydnader, pelarbelysning och en elektrisk fjärrstyrd dubbel grind.

Villan har två rum som har ingångar från utsidan. Ett rum används idag som ett kombinerat förråd och tvättstuga. Det andra rummet används idag som en verkstad med inbyggda arbetsbord för hantverkaren och hyllor, samt hängare för många verktyg.

Från vardagsrummet kommer du ut till en trädgård med en ”Sala”. Trädgården på framsidan av villan finns 2 carportar med 6 parkeringsplatser och en Buddha-plats. Den nybyggda carporten har en väldigt dekorativ golvbeläggning av stenplattor och rymmer faktiskt en noggrant förstärkt, förseglad, rakt igenom takspänningsfäste för tak för en TWINS boxningssäck i full längd (XL – 300 kg, ingår i huset).

Villan ligger mycket ostörd i slutet av en återvändsgränd inom ett bevakat område med passage förbi två vakter. Fortfarande, faktiskt och förvånansvärt mycket centralt. Till exempel centrala Bangkok & Wireless Rd. 21 km bort och Don Mueangs Internationella flygplats ligger bara 12 km bort. Väg 307 leder direkt dit.

Det vaktbevakade samhället ansluter direkt till väg 345. och har sina egna restauranger, 7/Eveven-butik, basketplan, enorma mängder avskilda gångvägar om man går med till exempel en hund. Gemenskapen har ett simbassängområde samt ett tyngdlyftande gym och aerob anläggning samt bastu och omklädningsrum.

Direkt utanför det vaktbevakade samhället finns flera livsmedelsbutiker där lokal mat kan köpas och ligger 150 meter från det lokala Ban Kuwat-marknadsområdet (Talat).

Villan säljs med alla inbyggda möbler och inredning ingår. Andra möbler kan förhandlas fram. Men bland annat tas en italiensk skinnsoffa och personliga tillhörigheter ut ur villan.

Ägarna till huset säljer nu villan eftersom ägarna har beslutat att flytta och börja sitt liv i ett annat land.

De nuvarande ägarna köpte den nybyggda villan 2009 för 12,8 miljoner Bath och är de enda ägarna till villan. Sedan dess har flera investeringar gjorts:

  • Huset har förlängts och ett fått ett nytt kök.
  • Hela husets elsystem har ersatts, som nu håller europeisk standard.
  • Hela bottenvåningen har helkaklats i dekorativa stenplattor från golv till tak för att skydda huset från framtida översvämningar.
  • Villan har en fullt uppväxt trädgården med bougainvillea.

Enligt indexet ”Thailand husprisindex” som startade 2009 med ett värde på 100 var indexet i oktober 2020 upp till 149,9. Om inköpspriset beräknas med detta index, slutar priset på cirka 19 200 000 baht. Då räknas inte investeringar, möbler och utrustning. I januari 2020 gjordes en värdering av huset. Värdet var då cirka 17 000 000 bad.

Adress Karta
Thailand
Bangkok
Pathum Thani
E100° 30' 7.2''
N13° 57' 54.6''
Område
20 Minuter
20 Minuter
15 Minuter
15 Minuter
20 Minuter
15 Minuter
15 Minuter
5 Minuter
10 Minuter
5 Minuter

Lyxvilla vid ”klonger” i Pathum Thani, Bangkok

Pathum Thani, Bangkok

4 Sovrum
4 Badrum
252 m²
฿13,750,000
Allmänna uppgifter
Boendetyp : Villa
Pristyp : Till salu
Ref ID : 243
Pris : ฿13,750,000
Sovrum : 4
Badrum : 4
Boendeyta : 252 m²
Byggnadsår : 2009
Månadskostnad : ฿1,360
Leasing kostnad per år : ฿0
Kontakt
Håkan Ingelsson
Nanthaya, +66 8 2594 1529
Nanthaya Line, 095-465 59 44
Håkan Line, 084-465 38 50

Postal and visiting address:
Naina Rayong Co. Ltd
111/14 Moo 3, T. Klaeng, A. Mueang, Rayong
Rayong 21160
Thailand
Kontakta oss
Open Dates

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/thaimakl/public_html/wp-content/plugins/real-estate-listing-realtyna-wpl-pro/views/activities/listing_opendates/tmpl/default.php on line 12